Personal Training

Op zoek naar een personal trainer in Bergambacht die je helpt je fitnessdoelen te bereiken? Bij Poldergym staan we klaar om je te begeleiden, ongeacht wat jouw specifieke doelstellingen zijn. Of je nu wilt afvallen, sterker worden, spiermassa wilt opbouwen, je conditie wilt verbeteren of gewoon lekkerder in je vel wilt zitten, wij bieden een persoonlijke aanpak die precies bij je past.

Misschien ben je al actief in een sportschool in de buurt, maar ervaar je moeilijkheden om vooruitgang te boeken. Dit kan te maken hebben met onvoldoende begeleiding, een te drukke omgeving of het ontbreken van een effectief trainingsprogramma. Bij Poldergym zorgen we voor een op maat gemaakt plan, afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.


Personal Training
Personal Training

Onze aanpak begint altijd met een gratis intakegesprek en proeftraining met een van onze ervaren personal trainers. Tijdens dit consult leer je je trainer kennen en bespreken we uitgebreid je doelstellingen, eventuele belemmeringen en persoonlijke voorkeuren. Je hebt alle ruimte om vragen te stellen en de sportfaciliteiten uitgebreid uit te proberen, zodat je je direct thuis voelt bij Poldergym.

Interesse gewekt? Heb je vragen of wil je meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@poldergym.nl of bel ons op 0182-352047.